FRA ARRANGEMENTER TIL KONCERTER


Skal du holde et større eller mindre arrangement? Så kontakt Jossound på +45 78 70 78 24 og få den nødvendige rådgivning

Vi kan levere alt inden for lyd og lys til udendørsarrangementer som f.eks. koncerter, fester, sammenkomster o.lign. Vi har professionelle teknikere, der sørger for at alt kører under hele arrangementet, så du ikke har grund til at bekymre dig. Vores udstyr er af høj kvalitet hvilket betyder, at alt kører under hele arrangementet. For os er det vigtigt at jeres arrangement bliver en succes.

Vi udlejer lyd og lys i hele Jylland

Hvis I skal leje lyd og lys udstyr kan vi være behjælpelige med at vælge det udstyr, der matcher jeres behov. Vi har udlejer alt inden for lyd- og lysanlæg. Eksempler herpå kan være alt fra musikanlæg med kraftfulde højttalere til lys og hele lysshows.

3 GODE GRUNDE TIL AT BRUGE JOSSOUND

Hvis I som virksomhed, eller som privat person skal arrangere en mindre fest eller et større arrangement, er det vigtig at lyden og lyset er iorden.

  1. Høj kvalitet

    Alle vores produkter er af meget høj kvalitet, som sikrer jer at tingene fungere under hele arrangementet. Dette gælder alt fra små ting som mikrofoner til større lysprojektere!

  2. Flere års erfaring

    Vi har flere års erfaring indenfor emnet og besidder stor ekspertise.

  3. Professionel rådgivning

    Inden arrangementet skal afholdes yder vi naturligvis professionel rådgivning omkring jeres behov.

KONTAKT OS FOR ET
UFORPLIGTENDE TILBUD