FRA SIMPELT TIL STORT ANLÆG


Skal du afholde et større eller mindre arrangement indendørs?
Så kontakt Jossound på +45 78 70 78 24 - vi giver dig den bedste rådgivning

Vi kan levere alt i lyd og lys til alle former for indendørsarrangementer. Vi har dygtige teknikere, der sørger for at alt kører under hele arrangementet - så du kan koncentrere dig om gæsterne til arrangementet. Vores udstyr er af høj kvalitet, som kører problemfrit under hele arrangementet. For os er det meget vigtigt, at jeres arrangement bliver en succes hele vejen igennem. Vi rådgiver naturligvis om alle vores produkter og løsninger.

Lej lyd og lys i hele Jylland

Hvis du skal leje lyd- og lysudstyr kan vores konsulenter være behjælpelige at vælge udstyr, der matcher netop jeres behov. Jossound udlejer af alle slags anlæg inden for lyd og lys. Eksempler kan være alt fra kraftfulde musikanlæg til flotte lysshows.

3 GODE GRUNDE TIL AT BRUGE JOSSOUND

Hvis I som virksomhed, eller som privat person skal arrangere en mindre fest eller et større arrangement, er det vigtig at lyden og lyset er iorden. Derfor har vi nedenfor vist 3 gode grunde til hvorfor I skal benytte Jossound til Jeres arrangement. Høj kvalitet er lig bedre arrangement.

  1. Høj kvalitet

    Alle vores produkter er af meget høj kvalitet, som sikrer jer at tingene fungere under hele arrangementet. Dette gælder alt fra små ting som mikrofoner til større lysprojektere!

  2. Flere års erfaring

    Vi har flere års erfaring indenfor emnet og besidder stor ekspertise.

  3. Professionel rådgivning

    Inden arrangementet skal afholdes yder vi naturligvis professionel rådgivning omkring jeres behov.

KONTAKT OS FOR ET
UFORPLIGTENDE TILBUD